Som köksmästare på Boulebar Rosenlund är din viktigaste roll att leda ditt köksteam i den dagliga driften. Du är lagkapten, du är kvalitetssäkrare, du är Head Chef! Utöver att leda din personal, bär du ansvaret för schemaläggning, inköp och livsmedelshygien. Vi tar inspiration från Sydfrankrike i allt vi gör och såklart speglar det vår meny. Du blir en viktig del i vårt ledningsteam och tillsammans har vi tydliga mål, gästen i fokus och att ha riktigt roligt ihop.
Här har vi listat egenskaper och erfarenheter som är viktiga för att vi skall trivas ihop:
Anställningsvillkor:
Var: Boulebar Rosenlund, Göteborg
Anställningsform: Tillsvidare
Startdatum: 1 april
Vi erbjuder friskvårdsbidrag, skobidrag och är anslutna till kollektivavtal.
Om Boulebar:
Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss. Företagets grundvärderingar har följt sedan starten 2000 och genomsyrar hela verksamheten. Nu är vi cirka 200 anställda på tretton Boulebarer i Sverige, Danmark och UK. Och resan har bara börjat. Boulebar bygger på glädje, nyfikenhet och äventyr. Eller som vi själva säger: frihet, gemenskap och ett glas Pastis.
Vi ser fram emot att höra mer från dig. Skicka in din ansökan idag, urval sker löpande. Frågor? Skicka ett mail till; michael.frederiksen@boulebar.se el ring Michael på 0730-23 29 26.