Som en minisemester till en sydfransk stadspark.

Sommarfest innebär sol, värme och boule ute eller inne i våra franska parker. Bättre än så här kan det inte blir. Riktig fransk sommarkänsla på hemmaplan.

Planera in en afton med kollegor och vänner i en sydfransk stadspark. Spela boule med ett proffs. Ät fransk bistromat. Glöm livets måsten för en stund och bara umgås och ha roligt. Spänning, hejarop, applåder och massor av skratt utlovas. 

Kom när det passar er. Läs mer lite längre ner på sidan!

BOKA ER SOMMARFEST HÄR

Mat, boule & guide: 645 kr/person

Som hela Sydfrankrike nedkokat till en enda kväll. 90 minuters grusgemenskap tillsammans med en nördig bouleguide. Och till det en franskinspirerad middag med extra allt. En perfekt kombination för er sommarfest

 

Skapa din egen fest

Vi skräddarsyr festen så att den passar perfekt för just er.

Vi skräddarsyr festen så att den passar perfekt för just er.

Och det spelar ingen roll om ni är 12 eller 300, vill hyra en bana eller ta över en hel boulebar. Vi är lika flexibla som en akrobat på Cirque de Soleil. Vi vill gärna att ni utmanar oss med tokiga och härliga idéer. Kontakta oss på: 010-162 92 00 eller mejla [email protected]

Boulebar är en boulerestaurang där gruset är hjälte. Här spelar ni boule petanque och äter middag i en parkmiljö à la Marseille. Menyn är såklart franskinspirerad och passar lika bra för en middag tête-à-tête som för en stor boulefest för ett par hundra glada frankofiler.
Oavsett om ni väljer att kalla ert bouleäventyr för; sommarfest, personalaktivitet, fest, kick-off eller teambuilding så är Boulebar spot-on. Så vi gör så här: kalla det precis vad ni vill. Det enda vi vill är att ni trivs, umgås och har kul tillsammans.